Share |

Hinnat

Käännösten hintoihin vaikuttavat mm. kielipari, tekstin vaikeusaste, kiireellisyys ja työn laajuus. Hintaperusteena käytämme yleensä kohdekielen riviä (à 60 merkkipaikkaa sisältäen välilyönnit), mutta muukin hintaperuste, esim. lähdekielen rivi tai sana, on mahdollinen.

Tulkkausten hintoihin vaikuttavat toimeksiannon luonne, sijainti ja pituus. Minimiveloitus on 2-7 tuntia tulkkauspaikasta riippuen. Tuntiveloitus lasketaan jokaiselta alkavalta tunnilta ja hintaan lisätään matka- ym. mahdolliset kulut. Kaikkiin hintoihin lisätään 24 % arvonlisäveroa.   

Kuukausipaketit yrityksille

Mikäli tarvitsette säännöllisesti erilaisia kielipalveluja, voitte myös tilata edullisemman, tarpeisiinne räätälöidyn ja kerran kuussa laskutettavan kuukausipaketin. Palveluiden tilaaminen on vaivatonta, lyhyetkin käännökset voidaan tilata ilman minimihintaa ja laskutus kevenee. Saatte joka kuukausi tiliotteen tilatuista palveluista ja käyttämättä jäänyt tai ylitetty määrä voidaan siirtää seuraavalle kuulle. Tilauksen voi lopettaa milloin vain ilmoittamalla siitä viimeistään viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää.

Esimerkkejä kuukausipaketeista

200 euroa + alv 24 %

sisältää 130 riviä käännöksiä tai 5 tuntia muita kielipalveluita tai niiden yhdistelmän. Muut kielipalvelut voivat sisältää mm. kielentarkistusta, oikolukua, sähköpostiviestintää, puheluita ja puhelintulkkausta. Paikan päällä tapahtuvia tulkkauksia ei voi sisällyttää tähän kuukausipakettiin.

500 euroa + alv 24 %

sisältää 350 riviä käännöksiä tai 14 tuntia muita kielipalveluita tai niiden yhdistelmän. Muuten kuten edellä.